Kampvuurtje aan zee

Start the fire

Ontdek jouw unieke verhaal

Yes, start my fire!
Start the fire

Wat gaan we doen?

Vind jij het ook zo moeilijk te verwoorden waarom je precies iets doet? Vaak vallen we terug in het vertellen van wat je doet en vergeten we de waarom. Terwijl die juist heel krachtig is. In de waarom vraag ligt jouw passie verscholen, en met die passie win jij het vertrouwen van jouw potentiële klanten. Je trekt jouw ideale klant aan en maakt deze vervolgens trouwe fan van jou en je onderneming.


Samen gaan we op zoek naar jouw unieke verhaal. Dat doen we door onderstaande stappen te ondernemen.

Onze werkwijze

 • Vragenlijst
  Voordat we in gesprek gaan, vul jij een vragenlijst in met een aantal standaard vragen. Hierdoor leren wij jou alvast iets beter kennen zodat wij het interview goed kunnen voorbereiden.
 • Interview
  Via een online call nemen wij een interview met jou af. Hier stellen we persoonlijke en kritische vragen om tot de kern van jouw verhaal te komen. 
 • Uitwerking verhaal
  Wij werken het interview vervolgens uit tot een verhaal waarin jouw passie duidelijk naar voren komt. 
 • Feedback
  Jij leest jouw verhaal rustig door en kijkt of dit inderdaad het verhaal is dat jij wilt vertellen. Geef ons feedback middels een online call.
 • Jouw unieke verhaal
  Aan de hand van jouw feedback zetten wij de definitieve versie van jouw unieke verhaal op papier. Deze kun jij vervolgens gebruiken op jouw website en in jouw andere communicatie uitingen.
Kampvuurtje aan zee
€ 99,-

Start the fire

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal dat jou uniek maakt. En dat verhaal is het waard te vertellen! Vertel ons waarom jij doet wat je doet, dan maken wij hier een krachtig verhaal van.

Wil je meer?

arrow_drop_up arrow_drop_down