Social media strategie

Maak impact via jouw online kanalen!

Wat we gaan doen


social media strategie
Anke Haadsma

Zichtbaarder op social media met jouw persoonlijke missie?

Word zichtbaar op social media met jouw missie. In deze strategie sessie bespreken we hoe jouw verhaal eruit ziet, welke producten en/of diensten hierbij horen en hoe je deze in kunt zetten op je social media kanalen.

Voordat we echt gaan beginnen, maken we kennis met elkaar. Het is belangrijk dat de klik goed is, daar wordt jouw verhaal én jouw strategie beter van. Hierdoor is de kans groter dat jij straks met energie aan de slag gaat met het maken van impact via jouw social media en andere online kanalen! 

Wat gaan we doen?

Brainstorm over jouw online content

Vrijblijvende kennissessie

  • In deze sessie leg ik mijn werkwijze uit. Jij deelt jouw missie met mij en we bespreken je doelen die bij deze missie passen.
  • Na deze sessie krijg jij (ongeveer) een week bedenktijd om te besluiten of je verder wilt met mij. En vice versa, ik ga kijken of jouw bedrijf bij mij past en of ik de persoon ben die jou kan helpen. 
Online content advies

Strategische sessie

  • Hier presenteer ik alvast mijn creatieve ideeën en gaan we hier verder op brainstormen. Aan het einde van deze sessie heb jij diverse rubriek ideeën voor je social media en een concept jaar en maandplanning.
  • Na deze sessie ga jij aan de slag met het verder uitdenken van je social content. Je vult de maandplanning verder in en je bedenkt wat jij zelf gaat doen en wat je wilt uitbesteden. Binnen (ongeveer) een week mail jij mij jouw planning.
Spread the fire

Afsluitende sessie

Een week na de strategische sessie houden we een afsluitende sessie. Hier heb jij de formats voor jouw rubrieken klaar en is de eerste content ingepland. In deze sessie geef ik feedback op de rubrieken en de planning. Daarnaast bespreken we de uitdagingen die jij nog ziet en zoeken we hier een oplossing voor.
Strategie voor online content

Evaluatie sessie

Twee maanden na de afsluitende sessie gaan we samen evalueren hoe het nu met je gaat. Heb je nog meer verdieping nodig, waar loop je nog tegenaan en hoe beviel de samenwerking je?

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Mede door Anke kregen de Special Olympics in Den Haag vorm en een gezicht voor de mensen thuis, die helaas vanwege corona niet konden kijken langs de velden."
Eva de Koning
"Anke heeft een fijne en persoonlijke benadering. Was erg flexibel en leverde super snel. Mooi advies waar we nu al mee aan de slag zijn."
Cas van der Graaf
social media strategie
€ 299,-

Social media strategie

  • Wil jij altijd input hebben voor jouw social media posts?
  • Wil je meer mensen overtuigen van jouw missie?
  • Ben je er klaar voor de wereld nog een stukje mooier te maken?
  • Klik dan op de button hieronder!
Over ons pagina schrijven

Jouw merkverhaal

Jouw unieke verhaal is de drijfveer achter online succes. Je steelt hiermee niet alleen de show op verjaardagen, maar ook op al jouw online kanalen komt dit verhaal naar voren.

Ben je nog niet zover een complete social media strategie op te stellen omdat je bijvoorbeeld pas net begint met je bedrijf? Of ben je nog niet tevreden met je 'over ons' pagina? Laten we dan hiermee beginnen! 

De basis is jouw unieke verhaal, daarmee verkoop jij jouw aanbod en vergroot jij jouw impact op een betere wereld.

Wil jij jouw verhaal met mij en de rest van de wereld delen?

Vergroot de impact van jouw merk

Plan een kennismakingsgesprek