Kampvuur bergen

Over Breeze Communicatie

Voor een betere, gezondere en schonere wereld

Missie

De huidige consumptiemaatschappij is niet meer voor mij weggelegd. Nieuwe kleren koop ik nauwelijks, tenzij het van een duurzaam merk is. Anders duik ik liever een tweedehands winkeltje in voor een 'nieuwe' broek of leuk jasje. Mijn plastic tandenborstel van de drogist heb ik jaren geleden al ingeruild voor een bamboe editie en de plastic fles met douchegel heeft plaats gemaakt voor een ouderwets stuk zeep. 


Ook de gehaaste maatschappij zoals we die in Nederland kennen, waarin iedereen altijd 'druk' is, probeer ik van weg te stappen. Door bewust mijn tijd in te delen en keuzes te maken vanuit mijn gevoel, in plaats van alleen maar met mijn hoofd. Zowel privé als in mijn werk ben ik continu op zoek naar een juiste balans van wat goed voelt en wat goed doet. Mijn bankrekening moet het hier namelijk ook wel mee eens zijn;)


Mijn leven is hierdoor een stuk rustiger, ik kan veel meer genieten van alles wat ik doe. En dat gun ik meer mensen! Als ik weer een merk ontdek die hier voor mij aan bijdraagt, wil ik het verhaal van dit merk leren kennen en delen. Waar de grote merken dit al heel goed zelf kunnen, zijn er ontzettend veel kleine ondernemers die het lastiger vinden hun verhaal te delen.


Laat ik nu journalist van beroep zijn en heel goed thuis zijn in de online communicatie. Een combinatie waarmee ik deze ondernemers help, door hun verhaal te vertellen en dit verhaal vervolgens naar een groter publiek te brengen.

Lets go!

Online content strategie

Over ons pagina

Heel praktisch vertalen we jouw unieke verhaal naar de 'over ons' pagina op je website. Dit is vaak het moeilijkste onderdeel van een website voor veel ondernemers.

social media strategie

Social media strategie

Word zichtbaar op social media met jouw missie. In de strategie sessie bespreken we hoe jouw verhaal eruit ziet, welk aanbod hierbij hoort en hoe je dit inzet op je online kanalen.

Anke Haadsma

Anke Haadsma

"Vraag mij niet jullie over ons pagina te schrijven, om vervolgens met allerlei droge feitjes te komen over de oprichting van het bedrijf. Jullie vinden het toch ook niet interessant te weten dat Breeze Communicatie in 2021 is opgericht en sindsdien al drie keer een andere weg is ingeslagen?

 

Veel interessanter is om te vertellen waar Breeze Communicatie eigenlijk vandaan komt! De naam heb ik namelijk gekozen toen ik nog volop in de watersport evenementen werkte. Ik deed de verslaggeving van zeilwedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Tot de kalender vol zeilwedstrijden ineens werd gewist en mijn agenda dus nagenoeg leeg was."

Meer over Anke

"Met een bedrijfsnaam in handen, maar geen levensvatbaar bedrijf op dat moment, werd het een lange zoektocht naar wat dan. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak ben ik aan de slag gegaan. Ik ging het gesprek aan met andere ondernemers, stuurde hen in de juiste richting, maar bleef zelf steeds zoekende.


Maar die gesprekken met ondernemers hielpen mij wel, ze gaven mij energie. Het waren de mooiste gesprekken, ondernemers die vol passie over hun onderneming vertelden. Het grappige is dat ik die passie bij veel van die ondernemers helemaal niet terugzag in hun communicatie.


Met name bij de ondernemers die impact willen maken op de wereld, vind ik het enorm zonde als ze hun eigen verhaal niet goed gebruiken. 

Zo sprak ik ondernemers die ooit begonnen met ondernemen vanuit hun wens meer vrijheid te willen. Ze zaten vast in een baan van 9 tot 5, en wilden wat anders. Wat denk je van het verhaal van Tony's Chocolonely. Die is niet ontstaan vanuit een wens om chocola te verkopen, maar vanuit de wens om slaafvrije chocola te verkopen. Die kleine toevoeging, dat maakt dit product direct aantrekkelijk en inspirerend. Nu heb jij wel zin in zo'n lekker stukje slaafvrije chocola toch?


Mijn missie is de verhalen van ondernemers die de wereld op hun manier een beetje mooier maken te delen. Laat die vuurtjes maar branden en laat de wereld maar weten waar jouw vuurtje van aangaat!"