Kampvuur bergen

Keep it burning

Blijf jouw verhaal delen

Yes, keep my fire burning!
Keep the fire burning

Wat gaan we doen?

Je hebt jouw unieke verhaal gevonden, vol energie ga jij aan de slag met het delen van jouw verhaal. Je website ziet er goed uit en je bent enthousiast aan het delen op je online kanalen. Maar hoe hou je dit nu vol?


Het gebeurt zo vaak dat ondernemers vol energie starten, regelmatig content delen. Maar na een paar weken dooft dat vuurtje, wordt het delen van content een moetje. Dat kan anders! Wij helpen je bij het aanhouden van dit vuurtje. Door iedere maand even bij je in te checken en met je mee te denken over je content.

Brainstorm alleen

Maandelijkse brainstorm - 75 euro

Ga samen met ons aan de slag! Maandelijks bellen we met elkaar om te overleggen over jouw content voor de komende maand. Aan de hand van analyses van de voorgaande maand, jouw unieke verhaal en jouw doelen zetten we mooie content ideeën neer.


We zetten jou aan het werk, maar wel op een manier die bij jou past. Ben je niet zo'n schrijver? Dan gaan we op zoek naar andere opties om wel content te maken en zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

Ben je klaar jouw verhaal te blijven delen?


Op zoek naar jouw unieke verhaal

Heb je jouw unieke verhaal nog niet gevonden? Dan raden wij jou aan eerst te starten met ons 'Spread the fire' traject. Hierin gaan wij op zoek naar jouw unieke verhaal. We vertalen deze door naar jouw website en we zetten jouw communicatie strategie neer.


Vervolgens blijven we maandelijks contact houden om jouw content flow er goed in te houden. 
Kampvuur bergen
€ 75,- per maand

Keep the fire burning

Het lastigste onderdeel in een goede communicatiestrategie. Blijf jouw verhaal delen in een continue stroom van content. Natuurlijk kunnen wij je hierbij helpen.

liever eerst zelf aan de slag?

Gratis e-book om zelf je unieke verhaal te schrijven

Gratis e-book voor jouw unieke verhaal
arrow_drop_up arrow_drop_down