Wat ga je nu weer delen op je online kanalen?

Over het lege A4 syndroom..

Mooiere planeet
Anke Haadsma

Uren staren naar een lege pagina..

Een witte lege pagina, een foto zonder caption of een nieuwsbrief template zonder inhoud. Vind jij het ook zo lastig om steeds weer toffe content te bedenken? Het is niet gek, veel ondernemers hebben hier last van. Ik noem dit het lege A4 syndroom. Misschien vind je dat je niet kunt schrijven, vind je social media eigenlijk maar een moetje of weet je gewoonweg niet goed hoe je jouw verhaal moet vertellen. 

Ook ik zit wel eens urenlang naar een witte pagina te staren. Toch overkomt me dit steeds minder vaak, ik heb namelijk een hele handige tactiek bedacht. Een tactiek die ik graag met andere ondernemers deel.

Mijn tactiek

Iedere maand plan ik een brainstormsessie met mezelf in. Hiervoor duik ik in de content van de afgelopen maanden, kijk ik naar mijn agenda voor de komende periode en pak ik de thema’s erbij die ik wil behandelen. Daarna ga ik aan de slag, hiervoor beantwoord ik een aantal vragen:


  • Hoe heeft de content van afgelopen maand het gedaan?
  • Welke onderwerpen wil ik komende maand behandelen?
  • Welke kanalen zet ik voor welk onderwerp in?
  • Kan ik deze content op een later moment nog eens hergebruiken?
  • Etc...


Met de antwoorden op deze vragen vul ik mijn maandkalender in, stel ik deadlines voor mezelf en maak ik een to do lijstje.

Social media kanalen

Ook jouw tactiek?

Zo'n tactiek heb jij misschien ook wel nodig. Of nog handiger, gebruik mijn tactiek en zit hierdoor nooit meer zonder inspiratie voor jouw content! Ga samen met mijn brainstormen over jouw content en je zult zien dat je nooit meer naar een lege pagina zit te staren. Samen bedenken we toffe content, nieuwe rubrieken en gaan we ook gelijk kijken hoe jij de content inzet op jouw verschillende kanalen.
Yes, dit wil ik!

"Al een paar brainstormsessies met Anke gedaan. Ze helpen me altijd zowel bewust als onbewust verder in het proces."

Kim Huizinga

Content Brainstormsessies

1,5 uur

Eenmalige brainstorm

€150,-
De eenmalige brainstorm helpt je op weg met jouw content. Hierbij kijken we verder dan alleen de volgende maand, maar help ik je bijvoorbeeld met het opzetten van diverse rubrieken en thema’s voor jouw content. We plannen enkele onderwerpen voor de langere termijn in en ik geef je advies over de in te zetten kanalen.


Daarnaast geef ik je tips om in de toekomst zelf of met jouw team aan de slag te gaan met een brainstorm.


Wil je na deze eenmalige brainstorm toch overgaan op een structurele brainstormsessie? Dan koop je een tweede sessie erbij voor slechts 49 euro extra! 

Een afspraak maken is vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast

1 uur

Structurele brainstorm

€99,-

Per sessie

Heb je behoefte aan meer structuur en wil je wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar samen brainstormen? Ga dan voor de structurele brainstorm!


Tijdens iedere sessie kijken we naar jouw content van de afgelopen periode en bedenken we nieuwe content. Je kunt deze sessies zelf inplannen vanaf minimaal 2 sessies.


Voor de eerste sessie, hebben we even contact met elkaar om kennis te maken. Dan bekijken we samen welke uitdagingen jij ervaart rondom content, vertel jij mij over jouw bedrijf en neem ik je mee in mijn werkwijze. Op basis van dit gratis kennismakingsgesprek besluiten we of we samen doorgaan en plannen we de eerste sessie in.


 Afspraak maken
Je eerste gesprek is geheel vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast!

Wat ik al heb gedaan

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Mede door Anke kregen de Special Olympics in Den Haag vorm en een gezicht voor de mensen thuis, die helaas vanwege corona niet konden kijken langs de velden."
Eva de Koning
"Anke heeft een fijne en persoonlijke benadering. Was erg flexibel en leverde super snel. Mooi advies waar we nu al mee aan de slag zijn."
Cas van der Graaf
K I M
"Al een paar brainstormsessies met Anke gedaan. Ze helpen mij altijd zowel bewust als onbewust verder in mijn proces."
Kim Huizinga

Wat ik nog meer doe

Jouw merkverhaal

Waarom doe jij wat je doet? Door antwoord te geven op deze vraag, heb jij de basis van jouw merkverhaal beet!

Social media strategie

Ik kan je ook helpen met je social media strategie. Wil je hier meer over weten? Klik dan snel hieronder!